Je verzekeringen bij Adviesbureau Dekker

Verzekeren tegen een scherpe premie is belangrijk. Echter, bij een schade moet het ook goed geregeld zijn. Wij vinden een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk.

Persoonlijk advies

Wij stemmen de verzekeringen af op jouw persoonlijke situatie. Woon je alleen of heb je een gezin? Heb je een koophuis of een huurhuis? Jouw inboedel, elektronica, auto, fiets en/of caravan: je kunt bij ons terecht voor een passende verzekering.

En wil je jouw recht verzekeren? Stel, je hebt een geschil met een leverancier of je hebt een aanrijding gehad met de auto of fiets en je wilt juridische bijstand. De kosten voor een advocaat of juridisch adviseur zijn behoorlijk. Op die momenten is de rechtsbijstandverzekering de premie waard!

Wij kunnen jouw huidige verzekeringen doorlichten en een kosteloos advies uitbrengen. Sluit je je verzekeringen over, dan krijg je het eerste jaar € 50 korting op de premie van de autoverzekering.

Combinatiekorting

Heb je je verzekeringen bij ons ondergebracht, dan kunnen wij je een aantrekkelijke combinatiekorting aanbieden voor bijvoorbeeld jouw hypotheek, het makelaarscourtage indien je een woning aan- of verkoopt, als je advies wilt bij de expiratie van jouw lijfrenteverzekering of als je aanvullend wilt sparen voor je oudedag.

 

Zakelijke verzekeringen

Ook voor ZZP-ers en klein MKB’ers kunnen wij een advies uitbrengen voor de verzekering van aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en/of jouw zakelijk bezit.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

ben je op zoek naar een goede verzekering, een gedegen hypotheek of een administratiekantoor dat met je meedenkt?

Bel: 0226 45 14 31

Erkend hypotheek adviseur • Dekker Makelaardij

Call Now Button