Heb je schade? 

Probeer ons zo snel mogelijk te bereiken en een medewerker zal voor jou klaarstaan!

Bel ons:

0226 – 45 14 31

Mail ons:

info@dekkeradvies.nl

Begeleiding

Een goede verzekering dekt de financiële gevolgen van een schade af. Maar als je schade hebt, wil je ook dat dit goed en snel wordt afgehandeld. Wij nemen de schade zoveel mogelijk uit handen bij jou en helpen je bij het invullen van het schadeformulier.

 

Buiten kantoortijden

Als je ’s avonds of in het weekend schade hebt en er is direct actie nodig, dan zorgt politie of brandweer bij een calamiteit voor de eerste zorg. Je kunt alvast noodreparaties laten uitvoeren om verdere schade te voorkomen. Ook kun je het noodnummer van de verzekeraar vinden. Die vind je op je verzekeringsbewijs of op de website van de desbetreffende verzekeraar.

 

Verzamel zoveel mogelijk informatie. Maak direct foto’s en vraag zo nodig om de contactgegevens van getuigen. Je kunt de schade aan ons melden via het contactformulier, per mail of ons later bellen tijdens kantoortijden.

 

Schade melden

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Autoschade

Bij een autoschade is het belangrijk dat de voorkant van het schadeformulier ter plaatse door jouzelf en de tegenpartij wordt ingevuld en ondertekend. De achterkant vul je thuis zorgvuldig in. Zorg dat je altijd een aanrijdingsformulier in de auto hebt of meld de schade via de app/website van mobielschademelden.nl

 

Download hier het aanrijdingsformulier!

 

Call Now Button