Een hypotheek nodig?

Een huis moet bij je passen. Maar je hypotheek ook.

Heb je een hypotheek nodig omdat je een huis gaat kopen of wil je verbouwen? Hoeveel kan en wil je lenen? Of kun je beter (een deel van ) je spaargeld hiervoor gebruiken?

Wil je oversluiten om te profiteren van een lagere rente? Dat kan interessant zijn, maar je moet wel goed doorrekenen of de kosten van het oversluiten opwegen tegen de oversluitkosten. Wij rekenen dit graag voor je uit.

Wij zijn onafhankelijk en werken samen met een groot aantal aanbieders en zoeken de hypotheek die bij jouw situatie past. Wij gaan hierbij altijd volgens een vast stappenplan te werk. Je krijgt vooraf inzicht in de kosten en ontvangt hiervoor een dienstverlenings-document (DVD). Het voordeel hiervan is dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en dat je zelf kunt beslissen of en wanneer je de volgende stap neemt.

Wij vinden het belangrijk dat je vertrouwen in ons hebt en dat je zeker weet dat we elkaar begrijpen. Als je dat gevoel niet hebt aan het begin van het traject, dan hoef je niets te betalen. Het eerste gesprek is namelijk niet gratis, maar wij nemen deze kosten voor onze rekening.

Uiteraard word je geholpen door een Erkend Hypotheekadviseur!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

ben je op zoek naar een goede verzekering, een gedegen hypotheek of een administratiekantoor dat met je meedenkt?

Bel: 0226 45 14 31

Erkend hypotheek adviseur • Dekker Makelaardij

Call Now Button