Welkom bij Adviesbureau Dekker

Adviesbureau Dekker bestaat ruim 70 jaar. De oprichter van het bedrijf, Henk Dekker, is in 1951 gestart met wat nu Adviesbureau Dekker is.

Bij ons ben je écht klant

Je kent ons als financieel adviseur en makelaar bij jou in de buurt. Waar je altijd binnen kunt lopen met vragen en voor informatie. Wij luisteren naar jouw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze producten zijn eenvoudig én duidelijk met gunstige tarieven.

Wij luisteren aandachtig naar je wensen en behoeften. Vervolgens geven we je op een deskundige en professionele manier advies. We gaan in op jouw specifieke situatie en helpen je op een effectieve manier verder.

Jouw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

Bij Adviesbureau Dekker kun je er zeker van zijn dat jouw financiële zaken in goede handen zijn. Ons team van ervaren en deskundige adviseurs staat altijd klaar om jou te ondersteunen en te helpen bij het maken van verstandige beslissingen over de financiën. Of je nu op zoek bent naar advies over verzekeringen, hypotheken, administratie of makelaardij wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en de beste opties voor jouw specifieke situatie. Bij Adviesbureau Dekker kun je op onze expertise vertrouwen en er zeker van zijn dat je financiële zaken bij ons in goede handen zijn. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor.

Op advieskeuze.nl beoordelen onze klanten ons met een 9,8!

Wij doen ons best om iedereen op dezelfde goede manier te adviseren. Wat wij daar voor nodig hebben is jouw feedback! Schrijf daarom op advieskeuze.nl of gewoon op Google wat wij kunnen verbeteren. Wij willen namelijk iedereen zo goed mogelijk helpen, en dus ook de persoon die na jou binnen stapt.

Ben je op zoek naar een goede verzekering, een gedegen hypotheek of een administratiekantoor dat met je meedenkt?

Bel: 0226 45 14 31

Erkend hypotheek adviseur • Dekker Makelaardij

Call Now Button